Platform Online Tuition

& Belajar Online Terbaik

Platform
Online Tuition

& Belajar Online
Terbaik

Platform Online Tuition

& Belajar Online Terbaik

Sebagai seorang ibu, saya amat berpuas hati! Tak perlu bersusah payah untuk hantar anak ke pusat tuisyen, hanya belajar dari rumah sahaja, anak saya berjaya skor dengan cemerlang.

Sebagai seorang ibu, saya amat berpuas hati! Tak perlu bersusah payah untuk hantar anak ke pusat tuisyen, hanya belajar dari rumah sahaja, anak saya berjaya skor dengan cemerlang.

Sebagai seorang ibu, saya amat berpuas hati! Tak perlu bersusah payah untuk hantar anak ke pusat tuisyen, hanya belajar dari rumah sahaja, anak saya berjaya skor dengan cemerlang.

Puan Shyarina

Puan Shyarina

Puan Shyarina

Adakah Anda Seringkali Berhadapan Dengan Masalah-Masalah Ini?

Adakah Anda Seringkali Berhadapan Dengan Masalah-Masalah Ini?

πŸ”΄ Perlu habiskan masa yang banyak dengan kerja rumah dan pembelajaran anak-anak?

πŸ”΄ Selalu tergesa-gesa atau tiada masa untuk hantar anak-anak ke pusat tuisyen?

πŸ”΄ Susah untuk bantu anak-anak kerana silibus yang berbeza dan sukar untuk kenal pasti topik yang lemah?

πŸ”΄ Bimbang screen time di handphone ataupun laptop tak dimanfaatkan untuk belajar?

πŸ”΄ Anak-anak susah untuk belajar dengan sendiri? Atau kurang berminat untuk belajar?

πŸ”΄ Perlu habiskan masa yang banyak dengan kerja rumah dan pembelajaran anak-anak?

πŸ”΄ Selalu tergesa-gesa atau tiada masa untuk hantar anak-anak ke pusat tuisyen?

πŸ”΄ Susah untuk bantu anak-anak kerana silibus yang berbeza dan sukar untuk kenal pasti topik yang lemah?

πŸ”΄ Bimbang screen time di handphone ataupun laptop tak dimanfaatkan untuk belajar?

πŸ”΄ Anak-anak susah untuk belajar dengan sendiri? Atau kurang berminat untuk belajar?

Jika anda jawab YA kepada simptom -simptom diatas, bermakna anda sedang berhadapan dengan masalah KEBIMBANGAN dan mungkin KEPENATAN.

Jika anda jawab YA kepada simptom -simptom diatas, bermakna anda sedang berhadapan dengan masalah KEBIMBANGAN dan mungkin KEPENATAN.

Jika anda jawab YA kepada simptom -simptom diatas, bermakna anda sedang berhadapan dengan masalah KEBIMBANGAN dan mungkin KEPENATAN.

Segala permasalahan di atas boleh diselesaikan
dengan menyediakan aplikasi Pandai
untuk pembelajaran anak-anak

Segala permasalahan di atas boleh
diselesaikan dengan menyediakan aplikasi Pandai untuk pembelajaran anak-anak

Segala permasalahan di atas boleh diselesaikan dengan menyediakan aplikasi Pandai untuk pembelajaran

anak-anak

🌟 Tak perlu bersusah-payah hantar ke pusat tuisyen

🌟 Hanya monitor perkembangan anak-anak dari rumah. Real Time!

🌟 System pembelajaran yang kalis bosan. Pelajar akan sentiasa termotivasi untuk belajar

🌟 Online Tuisyen disediakan beserta Rakaman hampir setiap hari

🌟 Lengkap dengan setiap bahan bantu belajar yang diperlukan, dari nota,kuiz,set soalan latihan, jawapan, penjelasan dan sebagainya

🌟 Lengkap dengan fungsi Live Help untuk membantu pelajar menyelesaikan soalan secara Live

🌟 Kualiti Terjamin! Melalui pelbagai pengiktirafan dalam dan luar negara

🌟 Tak perlu bersusah-payah hantar ke pusat tuisyen

🌟 Hanya monitor perkembangan anak-anak dari rumah. Real Time!

🌟 System pembelajaran yang kalis bosan. Pelajar akan sentiasa termotivasi untuk belajar

🌟 Online Tuisyen disediakan beserta Rakaman hampir setiap hari

🌟 Lengkap dengan setiap bahan bantu belajar yang diperlukan, dari nota,kuiz,set soalan latihan, jawapan, penjelasan dan sebagainya

🌟 Lengkap dengan fungsi Live Help untuk membantu pelajar menyelesaikan soalan secara Live

🌟 Kualiti Terjamin! Melalui pelbagai pengiktirafan dalam dan luar negara

Aplikasi Pandai ni apa?

Aplikasi Pandai ni apa?

Aplikasi Pandai ni apa?

Pandai adalah satu aplikasi belajar online yang telah berjaya memandaikan lebih 700,000 pelajar sekolah. Dilengkapi dengan semua bahan bantu belajar dari online tuition, kuiz, nota, set soalan exam, dan banyak lagi. Aplikasi ini membantu pelajar untuk belajar, Analisa Kelemahan, Ulangkaji dan dapatkan gred cemerlang dengan lebih mudah.

Pandai adalah satu aplikasi belajar online yang telah berjaya memandaikan lebih 700,000 pelajar sekolah. Dilengkapi dengan semua bahan bantu belajar dari online tuition, kuiz, nota, set soalan exam, dan banyak lagi. Aplikasi ini membantu pelajar untuk belajar, Analisa Kelemahan, Ulangkaji dan dapatkan gred cemerlang dengan lebih mudah.

Anak anda perlukan bimbingan?
Plilihlah Pandai Live Tuition!

Anak anda perlukan bimbingan?
Plilihlah Pandai Live Tuition!

Barisan Tutor kami sedia membantu
dan sedia memberikan semangat!

Barisan Tutor kami sedia membantu
dan sedia memberikan semangat!

Lihat Jadual Dan Subjek
Yang Disediakan Untuk Online Tuition

Lihat Jadual Dan Subjek
Yang Disediakan Untuk Online Tuition

Primary
Level

Secondary
Level

Year 1

Year 2

Year 3

Year 4

Year 5

Year 6

Back

Pandai Live Tuition
Class Schedule

Back

Primary

Primary
Level

Secondary
Level

Primary
Level

Secondary
Level

Year 1

Year 2

Year 3

Year 4

Year 5

Year 6

Back

Pandai Live Tuition
Class Schedule

Back

Primary

Cara untuk sertai kelas online pun mudah sahaja

Learning made easy with
Pandai Live Tuition.

Cara untuk sertai kelas online pun mudah sahaja

1.

Choose over dozens of class

When you subscribe to Pandai Premium you get
online tuition access to ALL of our tutors by grades and subjects

1.

Choose over dozens of class

When you subscribe to Pandai Premium you get
online tuition access to ALL of our tutors by grades and subjects

1.

Choose over dozens of class

When you subscribe to Pandai Premium you get
online tuition access to ALL of our tutors by grades and subjects

2.

Check the class schedule and recording

Check the online class schedule to plan for your time to join.
You can also view the online tuition recording that you missed.

2.

Check the class schedule and recording

Check the online class schedule to plan for your time to join.
You can also view the online tuition recording that you missed.

2.

Check the class schedule
and recording

Check the online class schedule to plan for your time to join. You can also view the online tuition recording that you missed.

3.

Practice makes perfect

After the class, practice the exercises that you can get from online class
or from the Practice feature in Pandai.

3.

Practice makes perfect

After the class, practice the exercises that you can get from
online class or from the Practice feature in Pandai.

2.

Practice makes perfect

After the class, practice the exercises that you can get from online class or from the Practice feature in Pandai.

Bukan sekadar bimbingan dari tutor, aplikasi Pandai pun lengkap dengan pelbagai Bahan Bantu Belajar

Bukan sekadar bimbingan dari tutor, aplikasi Pandai pun lengkap dengan pelbagai Bahan Bantu Belajar

Lihat Manfaat Tambahan di bawah:

Lihat Manfaat Tambahan di bawah:

Pelbagai Jenis Latihan
dan Set Soalan

Pelbagai Jenis Latihan
dan Set Soalan

Kuiz Harian

Kuiz Harian

Ujian Topikal

Ujian Topikal

Peperiksaan Penggal

Peperiksaan Penggal

Penerangan Lengkap Sejurus Selesai Menjawab Soalan

Penerangan Lengkap Sejurus Selesai Menjawab Soalan

Jawapan Automatik

Jawapan Automatik

Penjelasan Langkah-Demi-Langkah Yang Terperinci

Penjelasan Langkah-Demi-Langkah Yang Terperinci

Pautan kepada nota dan video penerangan yang berkaitan pada setiap penjelasan jawapan

Pautan kepada nota dan video penerangan yang berkaitan pada setiap penjelasan jawapan

Rujukan yang Pelbagai Mengikuti Subjek, Bab dan Topik

Rujukan yang Pelbagai Mengikuti Subjek, Bab dan Topik

Nota Lengkap

Nota Lengkap

Video Penerangan

Video Penerangan

Kad Imbasan

Kad Imbasan

Pengalaman Ulangkaji
yang Fokus dan Spesifik

Pengalaman Ulangkaji
yang Fokus dan Spesifik

Kad laporan beserta analisa terperinci untuk mengetahui bidang yang perlu ditambahbaik

Kad laporan beserta analisa terperinci untuk mengetahui bidang yang perlu ditambahbaik

Sasaran harian oleh ibu bapa untuk membolehkan pembelajaran pada kadar yang diinginkan

Sasaran harian oleh ibu bapa untuk membolehkan pembelajaran pada kadar yang diinginkan

Ekosistem Pembelajaran
yang Menyeronokkan!

Ekosistem Pembelajaran
yang Menyeronokkan!

Kuiz Gamifikasi (seperti permainan)

Kuiz Gamifikasi (seperti permainan)

Carta Pendahulu peringkat negara, negeri dan sekolah

Carta Pendahulu peringkat negara, negeri dan sekolah

Lencana dan Cabaran

Lencana dan Cabaran

Ruang Perbincangan

Ruang Perbincangan

Sentiasa Dikemaskini dengan
Ciri-Ciri Baru

Sentiasa Dikemaskini dengan
Ciri-Ciri Baru

Memberikan Pengalaman Pembelajaran yang Terbaik!

Memberikan Pengalaman Pembelajaran yang Terbaik!

Bersedia untuk semua Platform

Bersedia untuk semua Platform

Memastikan pelajar terus berminat untuk belajar

Memastikan pelajar terus berminat untuk belajar

Masih Ragu-Ragu?
Lihat Testimoni Mereka

Masih Ragu-Ragu?
Lihat Testimoni Mereka

  • Saya jumpa Pandai di Google playstore. Hari-hari saya guna untuk naikkan rank saya. Saya paling suka badge streak. Sangat mencabar. Satu lagi Live tuition pun sangat best & membantu. - Kathiravan

  • Dulu math C je memanjang, tapi exam haritu dapat A+, saya join kelas malam Pandai, recommended! you guys should join too. - Hazirah

  • fr fr sumpah u guys kene guna this app. nak hafal sejarah pun senang bila guna nota dalam Pandai ni. my grades meningkat from D to B for sejarah - Tiktok @myanzzzi

  • Pandai is a great learning apps that can help student to do revision without opening the textbook. The class also very good & interesting. Also, i can answer quizzes at any time that i want. - Rahmat

  • Yang form 4 & 5 boleh gunakan sebab ada Live Tuition setiap hari. Prep untuk exam dan spm guys! - Tiktok @fitriaziz_

  • Yashhh memang bgus time i guna dapat juga A study last minit - Tiktok @zulll_kv

Jaminan Kualiti melalui pelbagai pengiktirafan dalam dan luar negara

Jaminan Kualiti melalui pelbagai pengiktirafan dalam dan luar negara

Pengiktirafan

Dalam Negara

Dalam Negara

Pengiktirafan

Antarabangsa

Ada Soalan Mengenai Pandai?
Jemput Tonton Video Di Bawah Ini

Ada Soalan Mengenai Pandai?
Jemput Tonton Video Di Bawah Ini

Bagaimana Pelajar Boleh
Menggunakan Pandai?

Ibu - Bapa pun boleh menggunakan Pandai

Ibu - Bapa pun
boleh menggunakan Pandai

Mahal ke Pandai?

Pelan yang ditawarkan untuk pelajar

Pelan yang ditawarkan untuk pelajar

Pelan yang ditawarkan untuk pelajar

FREE

All Available Subjects

Penilaian Automatik

Correct Answer

Detailed Explanation with Work Steps

Fifty Levels of Quizzes

Report & Summary

Unlimited Coins
and Lives

Answer Quiz without
limitations

Skipping Quiz

Topical Test & Exams

Sample Papers

Analysis Report
by Subject

Online Tuition
with Recording
- All Subjects

Assessment on
All Classes

1-on-1 Tutor
via Chat

Premium Support

Homework Help

Premium
Study Group

All Available Subjects

Automatic Grading

Correct Answer

Detailed Explanation with Work Steps

Fifty Levels of Quizzes

Report & Summary

Unlimited Coins
and Lives

Answer Quiz without
limitations

Skipping Quiz

Topical Test & Exams

Sample Papers

Analysis Report
by Subject

Online Tuition
with Recording
- All Subjects

Assessment on
All Classes

1-on-1 Tutor
via Chat

Premium Support

Homework Help

Premium
Study Group

All Available Subjects

Automatic Grading

Correct Answer

Detailed Explanation with Work Steps

Fifty Levels of Quizzes

Report & Summary

Unlimited Coins
and Lives

Answer Quiz without
limitations

Skipping Quiz

Topical Test & Exams

Sample Papers

Analysis Report
by Subject

Online Tuition
with Recording
- All Subjects

Assessment on
All Classes

1-on-1 Tutor
via Chat

Premium Support

Homework Help

Premium
Study Group

All Available Subjects

Automatic Grading

Correct Answer

Detailed Explanation with Work Steps

Fifty Levels of Quizzes

Report & Summary

Unlimited Coins
and Lives

Answer Quiz without
limitations

Skipping Quiz

Topical Test & Exams

Sample Papers

Analysis Report
by Subject

Online Tuition
with Recording
- All Subjects

Assessment on
All Classes

1-on-1 Tutor
via Chat

Premium Support

Homework Help

Premium
Study Group

All Available Subjects

Automatic Grading

Correct Answer

Detailed Explanation with Work Steps

Fifty Levels of Quizzes

Report & Summary

Unlimited Coins
and Lives

Answer Quiz without
limitations

Skipping Quiz

Topical Test & Exams

Sample Papers

Analysis Report
by Subject

Online Tuition
with Recording
- All Subjects

Assessment on
All Classes

1-on-1 Tutor
via Chat

Premium Support

Homework Help

Premium
Study Group

All Available Subjects

Automatic Grading

Correct Answer

Detailed Explanation with Work Steps

Fifty Levels of Quizzes

Report & Summary

Unlimited Coins
and Lives

Answer Quiz without
limitations

Skipping Quiz

Topical Test & Exams

Sample Papers

Analysis Report
by Subject

Online Tuition
with Recording
- All Subjects

Assessment on
All Classes

1-on-1 Tutor
via Chat

Premium Support

Homework Help

Premium
Study Group

FREE

All Available Subjects

Automatic Grading

Correct Answer

Detailed Explanation with Work Steps

Fifty Levels of Quizzes

Report & Summary

Unlimited Coins
and Lives

Answer Quiz without
limitations

Skipping Quiz

Topical Test & Exams

Sample Papers

Analysis Report
by Subject

Online Tuition
with Recording
- All Subjects

Assessment on
All Classes

1-on-1 Tutor
via Chat

Premium Support

Homework Help

Premium
Study Group

Jika anda bandingkan Pakej Pandai Premium dengan apa yang ditawarkan untuk pelajar diluar sana..

Jika anda bandingkan Pakej Pandai Premium dengan apa yang ditawarkan untuk pelajar diluar sana..

Nilai sebenar Pandai Premium adalah
RM120/Sebulan atau RM1,440/Setahun

Nilai sebenar Pandai Premium adalah
RM120/Sebulan atau RM1,440/Setahun

Nilai sebenar Pandai Premium adalah
RM120/Sebulan atau RM1,440/Setahun

Harga Terkini!

Harga Terkini!

RM96 untuk Sebulan

RM96 untuk Sebulan

RM96 untuk Sebulan

All subjects! All Access!

All subjects! All Access!

All subjects! All Access!

(Jauh lebih murah dari hantar ke pusat tuisyen!)

(Jauh lebih murah dari hantar ke pusat tuisyen!)

Atau jika anda betul-betul nak kira pelaburan harian
untuk pendidikan pelajar, jom kira.

Atau jika anda betul-betul nak kira pelaburan harian
untuk pendidikan pelajar, jom kira.

RM96/Sebulan bahagi 30 hari

= RM3.20 sahaja sehari!

RM96/Sebulan bahagi 30 hari

= RM3.20 sahaja sehari!

RM96/Sebulan bahagi 30 hari

= RM3.20 sahaja sehari!

3 ringgit 20 sen sahaja untuk pelajar
dapatkan semua akses diatas….

3 ringgit 20 sen sahaja untuk pelajar
dapatkan semua akses diatas….

Sangat berbaloi!

Sangat berbaloi!

Jadi?
Dah bersedia untuk berikan ekosistem ulangkaji
yang lengkap untuk anak anda?

Jadi?
Dah bersedia untuk berikan
ekosistem ulangkaji
yang lengkap/terbaik untuk anak anda?

Jadi?
Dah bersedia untuk berikan
ekosistem ulangkaji
yang lengkap/terbaik untuk anak anda?

"Apakah Langkah Seterusnya?"

"Apakah Langkah Seterusnya?"

"Apakah Langkah Seterusnya?"

Anda hanya perlu isikan maklumat pelajar di bawah,
dan pilih pelan langganan

Anda hanya perlu isikan maklumat pelajar di bawah,
dan pilih pelan langganan

Anda hanya perlu isikan maklumat
pelajar di bawah, dan pilih pelan langganan